Uncategorized

Vit som snö…..

 

Jag vill bara förklara att jag har ju aldrig varit beroende av alkohol, rökning, gifter eller så. Men sockerberoende…..ojojoj….ÄÄÄÄÄÄÄlskar socker!

Varför ska man älska socker när det är så farligt…..

Jag har sedan augusti varit utan socker i alla former såsom kolhydrater, rent socker och en del fruktsocker. Äter inget som ligger över 10 gram socker. Det är ett väldans läsande på förpackningar men både min man och jag har vanan inne eftersom vår dotter är mjölk-ägg-nöt allergisk.

Min man Janne har också varit sockerfri sedan augusti. Det var han som mådde dåligt och gick till doktorn och fick reda på att han hade Pre-Diabetes! Då blir det verkligen ett wake up call!

Vi har på grund utav detta nu gått ner 15 kilo var sedan augusti 2020. Men det har varit tufft ibland. Eftersom vi människor är flockdjur och har levt nu utan middagar och träffar med släkt och vänner så är det extra tufft att dessutom inte få tröstäta!!! Och för att inte tala om julen…..vi som brukar äta en Alladin ask i veckan fån advent till efter nyår!

Vi längtar så efter folk och att få duka fint men äta utan socker kommer vi fortsätta med. Jag har gjort egen sylt med Stevia och börjar fundera ut fler och fler recept som gör att det smakar lite sött ibland.

Prova ni med. Det är riktigt tufft men det blir en vana. Och vi mår superbra av detta.

 

LOVE, LOVE and LOVE

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 

1 reaktion på ”Vit som snö…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.