Uncategorized

Vinterdäck är för mig ett viktigt måste!

BETALT SAMARBETE MED ALVE´N DÄCK OCH FÄLG

 

Det är så superviktigt att ha bra däck , även året om. Vi som bor i en gammal prästgård ute på landet vet att det är ett måste att ha bra däck. Sedan har jag ju min man Janne som älskar bilar och då är fälgarna viktiga….känner ni igen det?

På Alvéns Däck och fälg så kan man beställa sina däck balanserade och färdiga. Det är bara att skriva in på hemsidan vad man vill ha och sedan mejla iväg det.Det går även att ringa dessa trevliga personerna på denna firma.

Dom startade 1984 och de kan erbjuda väldigt bra priser på grund utav de importerar själva så att du får bra däck till ett bra pris. På Alvéns beställer du med andra ord de däck du behöver såsom sommardäck, vinterdäck, dubbdäck och friktionsdäck HELT FRAKTFRITT. Och snabbt går det dessutom.

Dom erbjuder märken som Kumho, Michelin, Pirelli, Continental, Goodyear, Nokian, Dunlop, General, Tyfoon etc.  När det gäller fälgar erbjuder vi fälgar från t ex Specialfälgar och OCL Brorssons. Dessutom har de har även egna fälgfabrikat från Cragar Wheels och Ultra Wheels.

Deras affärsidé är just att du ska känna dig trygg med att fä de däck som passar just dej och din bil med det lägsta priset och med snabba och säkra leveranser. Alvens Däck och Fälg vill att du ska känna dej trygg när du gör affär med dom och de kan de verkligen eftersom de har 40 år i branschen vad det gäller däck och fälgar!  Och de har även under många år förärats med Trippel A i Dun & Bradstreets kreditratingsystem!

Om du kan ta dig till Smålandsstenar där deras firma ligger så kan du beställa omläggning av dina beställda däck och fälgar på plats.

Vi bor ju inte långt ifrån Smålandsstenar så det kanske blir en tripp dit när nästa byte ska ske.

Något som givetvis är bra är att du kan betala via Klarna också. Det ger ju dej en trygghet .

Lova nu att byta era vinterdäck  om de är dåliga  till bättre NU!

Love U All

Charlotta Lönndahl

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *