afternoontea, andar, andra sidan, attraktionslagen, blond, Djurkommunikatör, energier, familjen, hälsa, hund, influencer, Instagram, Kärlek, katt, kvinna, leonberger, leva, livet, medium, musik, Relation, sierska, skönhet, spöken, tacksamhet, tarot

Vet ni vad….Jag finns för er som vill utvecklas!

 

 

Det är så fantastiskt roligt jobb jag har som medium, tarot tolkare, djurkommunikatör och healer. OCH influencer Jag får jobba med detta som alltid inspirerat mig. Dessutom får jag inspirera andra som influencer.  Jag fick frågan av ett medium om hur jag jobbar, lägger upp sociala medier (följ mej gärna på Instagram : Charlottasmedium), spår, och lägger upp tarot kurser. och youtube ( kolla in mina videor : Charlotta Lönndahl) Jag berättade på och tyckte absolut att hon skulle börja med kurser också. Hon undrade då om det var okey att inspireras av mitt sätt att jobba och göra likadant. Jag svarade förstås : SJÄLVKLART får du det!

Tänk att bli sur för att någon vill göra samma sak! Det skulle aldrig falla mig in. I operavärlden och musiker världen så lärde jag mig att det finns ALLTID någon som är bättre OCH inspireras själv av det för att själv bli bättre. Därför tycker jag att man måste lägga ner allt tjafs om att den skrev det som jag skrivit och den kopierade min kurs mm. Herregud, bli stolt istället för att du inspirerat någon som tagit lärdom av dej!

 

I ankdammen andevärlden är det såååå många som är avundsjuka och det är inte bra. Det är en förgörande kraft som bara gör dig sämre på ditt mediala jobb. Dessutom vimlar det av folk som tar för lite betalt för sin kunskap. Ett medium gav mig rådet att våga ta betalt för din visdom och mediala kunskap. Det är så få som kan detta! Så därför kostar det att ringa mej och mina medium. Det är inte för dyrt med tanke på all hjälp man får för att komma vidare.

Det att få hjälpa andra är mitt absoluta kall. Jag vill hjälpa, inspirera, influera, och få just dej att komma framåt och vidare i livet. Det är så många som jag hjälpt på vägen och dessutom inom alla sorters relationer. Även andevärlden har sitt att säga och givetvis dina guider. Det är dessa möten som är otroliga och ni ska veta att det är jag som är super stolt över er som gör framstegen!

 

Vilka möten jag fått och får. dessa möten med er alla är jag otroligt ödmjuk inför och det bästa av allt är att det är när du pratar med mig eller mina medium som din resa börjar. Både inre och yttre!

Jag är stolt över att få vara till för er och jag är ingenting UTAN er!

Stor bamsekram och glöm inte att lyssna på podden, se förra inlägget.

LOVE, LOVE and LOVE

Charlotta❤️❤️❤️🙏🙏🙏🔮🔮🔮💥💥💥🐶🐶🐶💕💕💕🌟🌟🌟👻👻👻

Ps. Klicka på de markerade orden  i texten så kommer du till mina sociala kanaler , podden mm

4 reaktioner på ”Vet ni vad….Jag finns för er som vill utvecklas!

 1. Charlotta du är så härlig och en sån otroligt stor inspiration för mig med. Jag har själv tänkt många gånger att jag någon gång ska kontakta dig för liknande frågor som personen du beskriver ovan gjorde. Man vet vart man står och vad man kan men det är svårare att nå ut så att man verkligen får arbeta med det man vill i sin framtid. Du är nog en av de kreativaste människorna jag träffat på nån gång och du gör mig glad. Jag brukar inte ha några problem med att vägleda mig själv i tarokorten då jag med tiden lärt mig att våga se det jobbiga i korten också men det känns ändå skönt ibland att extrachecka med ett utomstående medium och då väljer jag medium med omsorg. Jag kommer att kontakta dig Charlotta för jag skulle hemskt gärna vilja ha vägledning av just dig om det är möjligt. Hälsningar Annelie

  1. Hejsan fina du!
   Vad roligt att du använder tarot korten. Jag har ju även kurser i Tarot. Mitt mål är att inspirera och influera samt att hjälpa. Bara ring när du känner att du har något du vill fråga.
   Stor kram

  2. Hejsan fina du!
   Guuud vad glad jag blir. Duska veta att Ni som kommenterar här och på Instagram och Youtube är sååå värdefulla för mej. Och jag är här på jorden för att hjälpa och inspirera. Jag gör alltid mitt bästa. Du är en sådan härlig människa. Tänk att du bryr dej om mej🙏❤️💥🔮
   Stor julkram!

   1. Hello!
    Det är såå värdefullt för mig med feedback. Det gör mig starkare och att min förmåga att ge blir större. Tänk vad fina ord kan göra mycket med en. Tusen tack fina du!🙏🙏❤️❤️❤️🔮💥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.