Uncategorized

TRAFIKOLYCKA MED BIL…VAD GÖR VI NU???

BETALT SAMARBETE MED BILADO

När som helst kan olyckan vara framme och inte kunde man ana att bilen skulle gå sönder eller att en stolpe for in igenom den! Tänk om det fanns någon som kunde tala om för oss när vi krockat att Bilado fanns!

Jag har haft oturen att krocka med en SUV Chrysler  Voyager  (förmodligen räddade den vårt liv eftersom den är ordentligt byggt förstås.)och det berodde på ett ögonblick. Jag skulle dra ner ljudet på stereon och samtidigt i skenögat ser jag en katt som hoppar upp på vägen. Jag väjer och slår emot en sten i en stenmur. Smällen blir så stark att jag slår huvudet i taken och svimmar av. Sonen som satt fram brevid mig ser mig svimma av och samtidigt trycka gasen i botten av att jag åker ner i sätet. Vi gasar i full fart över vägen , rakt in i en lyktstolpe i trä som går av, och vi voltar ett varv på marken och ett i luften och far rakt in i en lada. Hela bilen var totalt skrot..

.

Om det hade hänt i dag hade vi direkt ringt till Bilado. Dom startade 2015 och de hade den starka ambitionen att snabbt kunna sälja sin kvaddade bil oavsett HUR kvaddad eller skadad den var. De ser till att du får betalt för den även om den brunnit!

Vi hade tur. Jag bröt några revben, skadade handen och fick en rejäl hjärnskakning och wiphlash samt skadade foten. Sonen fick hjärnskakning, wiphlash och hans nyckelben förflyttade sig 2 cm. Ambulans männen trodde vi var mer skadade och behandlade oss som dyr konst! Vi fick inte röra en fena och de tog bilder på bilen som de skickade till trauma läkaren för att han skulle avgöra hur vi skulle transporteras. Till saken hör att denna kurva är feldoserad och det har varit 11 bil olyckor där och 3 människor har omkommit. Det är en liten väg ute på landet som kommunen inte bryr sig om. Än har inget hänt och detta var 2006.

Hade vi vetat då att Bilado fanns så hade vi verkligen valt att sälja bilen – vraket till dom. Bilado har mycket bra kompetent personal som ser direkt vad som de kan betala för. Det kan vara metallen och delar samt mycket annat som kan användas. Det finns alltid personer som letar efter just en specifik del och det kan de förmedla med att köpa vraket. Till och med om bara motorn gått sönder!

Så änglarna var på vår sida den gången och Bilado finns nu för att kunna se till att du kan få sälja bilen till dom och få lite betalt.

Love, love and love ❤️ 💕 💗

Och tacksamhet 🙏

Charlotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *