Uncategorized

Supersnygga träningskläder från ELLY PISTOL!

Betalt samarbete med ELLY PISTOL 

Rabattkod längst ner och länkar till kläderna också!

Alltså….helt underbara träningskläder kör jag med nu. Jag yogar, tränar och bara njuter av att ha dessa fina kläder på mej. Det känns att det är kvalitet och de sitter superbra på mej som är kurvig. Det finns förstås mindre storlekar men jag har XXL här. Tightsen är höga i midjan och jag måste erkänna att jag använder dom som snyggbyxor också! Jag tar på mej dessa snygga wet look tightsen och en snygg blus till och en kavaj och vips så sneakar jag ut på stan på möte och shoppar. Så mycket beröm jag fått för dessa tights!

BH:n är så perfekt att träna i för tro det eller ej ….den håller allt på plats. Inget ramlar ut och den sitter skönt för tuttarna. Dessutom känner man ju sej supersnygg i den! Där måste jag erkänna att jag använt den under en urringad svart klänning och det blir så snyggt!

Hoodien är  i en mycket fin kvalitet. det känns att de lagt ner tid på hitta fint tyg. Inget sladdrigt eller som blir nopprigt här inte! Det är en sån fin design och trycket på ärmarna är så snyggt. Jag känner mig både tuff och stolt och snygg!

Denna supersnygga crop toppen är i sådant skönt material att den känns mjuk och följsam. Visst kan man ta en mindre storlek för att ha den tight men jag föredrar  den lite luftig och oversized! Och kolla in den snygga, knutna pistolen i strass! Som en glitter tokig girl jag är så ääääälskar jag att det gnistrar.

Jag ska berätta en hemlis….jag har planerat lääänge (den fbskade covid-19 kom emellan) att gå pistolskytte! Jag har skjutit både salongsgevär och älgstudsare , dock ej på djur förstås, och är faktiskt väldigt pricksäker. Så i julas köpte vi våra pistoler och tränar hemma på gården nu. Licensfria ska tilläggas….skicka inte hit polisen nu…hihi. Så nu gäller det. men det är bara för sporten, inte för att skjuta någon förstås. Då passar ju dessa kläder ännu mer! Här är det NON VIOLENCE som gäller.

Rabattkod som du lämnar i kassan på ellypistol.se är

CHARLOTTAS15

Här  kommer länkarna, klicka på orden så kommer du direkt till varan jag har på mej!

Croptop 

Hoodie

Tights

Sport BH

Love, love and love

❤️❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *