Uncategorized

Storstäda till julen!

I betalt samarbete med Cleanteam

Nu närmar sig julen med stormsteg och man är lite här och var och putsar. Vi beställde hem fönsterputs till alla 26  (!) fönster och kunde pusta ut att nu är iallafall det gjort. Sedan vill man ju att det ska vara snyggt i alla hörn! Eller hur?

Vi har provat att beställa hemstädning av huset och det var det bästa som kunde hända. Både Janne och jag är ju vääääldigt kreativa och på så sätt så hamnar saker på fel ställe och man kanske inte prioriterar att städa och putsa som man borde.

Då fick vi ideen av att anlita städfirma. det kändes mycket seriöst, det blev väldigt bra och kändes säkert. För hur det än är så är det ju ändå väldigt privat när någon får städa efter en.

Deras personal på CleanTeam är seriösa och duktiga. Man känner att de verkligen kan sitt jobb och tycker att det är roligt.

Just nu inför jul känns det viktigt att kunna känna att huset är i toppskick så att vi kan ha en härlig jul med vår familj med äldre och barnbarn.

Cleanteam våttorkar golv efter dammsugning och dom tömmer papperskorgar mm.  På toaletten/badrum torkar de av duschkabinen och putsar porslinet på Toaletten. Dom dammar av alla prydnadssaker och speglar (sååå skönt att slippa göra själv) och ser till att allt är fräscht.

Vårt vackra lantkök ovan

Dom lämnar även 100% garanti på hemstädningen och alla städjobb. om du t.ex har en kontorslokal eller annan arbetslokal så kommer dom dit också om du vill. På så sätt kan du som busy woman kunna göra det som du vill, dvs. jobba med ditt jobb och komma hem utan att behöva dra fram dammsugaren och stöka. Istället låter du Cleanteam städa både på ditt företag och hemma. Då kan du slappna av och fira alla helger i lugn och ro. Kom ihåg att börja boka i tid.

 

Love , love and Love

Charlotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *