leonberger, Okategoriserade, Siberian Husky, valp

Smart foder till din hund!

Innehåller betalt samarbete

Som ni vet nu alla mina följare, så har jag haft hund lääänge och även uppfödning av Bordercollie, New Foundland och Papillon. Sedan många år så har man testat många sorters foder för olika raser. Dessutom har vi haft hundar med stressmage som vi tagit hand om då vi varit jour hem och omplacerat dessa efter vi fått ordning på dom. Stressmage uppkommer av just olika skäl men det viktigaste i läkningen är just foder och Smartfoder.se har här utvecklat ett foder för deras hund som hade stressmage.

 

De baserar på foder som de via Sverige och Europa fångat in de basvaror som är bäst för hunden i deras foder. Deras foder baseras på lamm, ris och kyckling samt ärtor och majs. Det utgör ca 80% av innehållet. Ärtor är rikt på B12 och ris är lättsmält och skonsamt för hundmagar. Majs är dessutom rikt på bra kolhydrater och lite protein vilken bara är bra. Dessutom innehåller fodret Omega-3 som gör att din hund får mjuk och blank päls. Något som jag märker på vår  Siberian Husky är att hon gärna vill äta knapriga bitar. det är ju väldigt bra för hundens tand hygien och just Smartfoder.se är knaprigt och krispigt för hunden.

För att göra Smartfoder.se ännu bättre så satsar de inte medel på marknadsföring med stora reklamskyltar och i pressen utan de använder sig av nöjda kunder! Det tror jag är den absoluta bästa reklamen.

Det går till så här:

LOJALITETSPROGRAMMET

Du köper ditt foder när du uppger en väns tipskod i kassan eller om de inte är kunder så uppger du SMART-123 så får du 100:- rabatt på din första beställning.

Och om du tipsar en vän med din egna kod du får efter din beställning så får du 125:- rabatt per kund som använder din kod!

Så ju fler du tipsar desto mer rabatt. Per köptillfälle får du 500:- rabatt och då kostar ju påsarna just nu inte ens det och påsarna är på 9 kilo! Just nu är det 20% rabatt i shopen så passa på!

Svårare än så är det inte.

Det är ju det bästa vi vill ge våra hundar och det har vi alltid gjort. Hundar är människans bästa vän och ni kanske inte tror mej men jag älskar att vara med mina hundar. Jag jobbar ju hemifrån som de flesta vet i min blogg (bloggare, vloggare, coach, spirituellt medium, djurkommunikatör, Instagram) och det ger mig möjligheten till att vara med mina hundar 24-7. Då ser man direkt om de inte mår bra av maten eller blir oroliga i magen. Därför är fodret A och O när det gäller hundens välbefinnande.

Prova detta, jag gör det!

LOVE, LOVE and LOVE

🐶🐶🐶🐶🐶🐶🐶❤️❤️❤️🐶🐶

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *