Uncategorized

SEO – Nya marknadsföringens A och O!

Betalt samarbete med Hjalmar & Co

När jag först fick höra talas om detta så lät det bara som ett svårt ord att uttala , sökmotoroptimering, men det är faktiskt inte så svårt som det låter. Som ni alla vet så finns man inte om man inte syns som företag. Det är ju den gamla sortens slagdänga som vi fick inpräntat. Men i detta fallet så stämmer det verkligen. För visst vill du som företag bli det företag som blir valt att läsa om vad du ger för tjänster. Just Google använder ju alla av sig idag. Det vore intressant att se hur många gånger världens befolkning går in på Google!

 

Det viktigaste då som företag är ju att om någon t. ex söker efter den bästa sortens hudvård. Då skriver du in t. ex hudvård förr torr /normal hy på Google. Då kommer det upp annonser (som också är väldigt bra att ha  med sitt företag på Google Ads) och så kommer det upp olika märken som omnämns mm. Men det som är viktigast är att just det som omnämnts mest rankas högre på Google och det kan Hjalmar & Co hjälpa dig med. På så sätt så syns just ditt företag i de allra första raderna på Google.

Hur många orkar bläddra till sidan 5 på Google efter ett bra företag? Knappast många… Därför är det väldigt viktigt att synas på den första sidan antingen eller både och på Google Ads annons och via SEO. Tidigare pratade man algoritmer men nu pratar man SEO. Hjalmar & Co hjälper att skräddarsy din marknadsföring på detta sätt så att du får ut optimalt vad Google kan ge.

Så här har jag på ett så enkelt som möjligt sätt försökt förklara lite vad som är viktigt gällande SEO och framtidens marknadsföring. Jag är ju ingen expert, men jag vet vad detta betyder för framtiden och därför behöver ni snappa upp allt som går vad det gäller er marknadsföring. Det gäller att hänga med så ni inte hamnar långt bak i kön. För visst vill ni synas?

Love, love and ❤️ love ❤️ 💕

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *