Uncategorized

Planer för sommaren…segla i Kroatien!

 

 

Känslan som infinner sig just nu är just att hitta sin drömsemester. Efter denna vinter med -16 på nätterna så dras jag till varmare breddgrader. Jag drömmer om vatten som är klart och varmt, båtliv och service. Dessutom vill jag ju lära mig något  nytt samtidigt. Att upptäcka världen är ju helt underbart.

Vi har rest genom Europa med bil och husvagn två gånger, varit i 13 stater i USA och åkt vanligt charter till olika delar i Spanien och Grekland. Sedan har vi förstås rest mycket runt i Sverige och även seglat på västkusten. Men något vi inte gjort är att segla i Kroatien!

Då blir man ju extra intresserad när man börjar fundera på det. Jag vet att jag läst någonstans om detta, det kan ha varit på Instagram eller Facebook, någon som gjort det. Just Kroatien gör mig extra nyfiken då det finns så fina miljöer att besöka och historiska platser. Det är något vi båda är intresserade av. Vi vill ju ha en semester där vi lär oss nytt, får nya vyer och samtidigt får vara tillsammans mycket samt äta gott och hälsosamt.

Just att lära sig segla är något vi vill testa och då är detta ju helt perfekt. Här får du med dig en kapten och besättning som kan allt och samtidigt lär ut om du vill! Tänk vilken känsla att få vara delaktig i ett teamwork  med segling. Det är ju en otrolig upplevelse att få båten dit man vill med vind.

 

Jag tänker ju ofta på alla semestrar man haft och då ibland på allt extra jobb det inneburit med mat, packning , bokningar ( speciellt i USA med flyg till olika tidszoner och småbarn på det) och att leta hotel mm. Nu finns allt klappat och klart med segling till Kroatien. Du får besättning, båt, flyg, mat, lakan (bara det!),handdukar och hela resan planerad samt får lära dig segla! Det är ju en otrolig upplevelse och lärdom som känns helt perfekt.

 

Jag älskar att bada i varmt vatten och att simma och dyka. Vattnet i Kroatien ser helt underbart ut. Jag kan se mig simma och dyka från båten.  Det är ju som att ha en uppvärmd pool omkring sitt boende hela resan! Dessutom ser jag framför mig alla mysiga stunder att sitta i båten och äta och njuta av värmen och utsikten.

Vi tittar på möjligheterna för att boka på nätet och det finns platser kvar. Vi skulle dessutom kunna åka med fler familjemedlemmar. Vi ser att man kan boka in sej flera stycken på en båt och priserna är ju faktiskt helt okey. Vi trodde det skulle vara dyrare faktiskt. Drömmen hade ju varit att åka med dottern och hennes make och lilla barnbarnet. Hon är så stor nu att hon verkligen skulle uppskatta resan. Hon älskar att bada och dottern och hennes make har ju en stor motorbåt som de är ute med hela somrarna så båt vana har ju dom.

Då nu planerar vi att åka i sommar och ser fram emot kontakten med More Sailing. Dom är mycket tillmötesgående och vi kan få det som vi vill ha det. Lova mej att beställa    More Sailings katalog. Där får du allt du behöver!

 

Love, Love and Love

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *