Uncategorized

Passion och att älska mycket!

Jag är en känslomänniska med massor av passion. Det har funnits mycket i mitt liv bakåt som jag kunde välja att hata, men jag valde istället att tänka positivt och älska istället.

Det är så lätt att hata , säger dom. Jo, det är det kanske men jag vill inte hata. Jag har bearbetat allt bakåt och tycker att det fått påverka mig nog. Istället väljer jag att älska mycket och alltid försöka vända på allt så man ser det positiva i saker.

Sorg däremot går ju sällan att vända till positivt men även där tänker jag att jag måste lära mig att leva med sorgerna. Det är som att det verkligen vill färga av sig på varje dag men likt en akvarellmålare så blandar jag ut den färgen till något fint.

Passion är både svart och rosa…

En kompis till mig sa att du älskar så mycket, hur orkar du? det är absolut inte jobbigt att älska mycket. Jag älskar min man, mina barn, barnbarn, antikviteter, medialitet, kristaller, kläder, skor, väskor, smink, hus, trädgård mm. Det är betydligt lättare att bära med sig kärlek än sorg, hat , besvikelser mm.

Ovan ser du en av mina kristaller. En stor ametistgrotta! i den kan man “ladda” energi på saker….det ni!

Jag bestämde mig en gång på 90-talet att nu får det vara nog med att tänka negativt. Jag började med att varje dag tänka att allt som blir ett problem, svårighet, komplicerat skulle jag lösa med att vända det till något positivt. och det har hittills fungerat!

Titta på vackra Tintin, vår lilla Chihuahua, hur hon söker solen, värmen, den mysiga filten. Hon är alltid glad och vill vara med. Hon är ett litet lyckotroll i vårt liv. Alla våra djur vi haft och har är våra bästa vänner som gett oss lycka. Jag tänker inte tillbaka på dom när dom gick bort utan på alla härliga mysiga roliga stunder vi haft. Det är tusen gånger lättare.

Vill ni veta mer? Fråga mej gärna.

Think positive💥💥💥🔮

Love love love❤️❤️❤️🙏🙏🙏

Charlotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.