Uncategorized

Pannkakor på järnspisen och 14.400:- i elräkning!

Nu har vi tagit undan julen och myser med våra tända brasor i kakelugnarna och järnspis. Det värmer så gott och samtidigt så sparar vi in på värmekostnaderna. Vi har ju en miljövänlig stor Panasonic luftvärme/vatten anläggning. Det är rättså ny installerat och vi har haft skapliga elräkningar innan, men nu!!! 14,400:- för december månad. herreguuuud! Vi stängde av frysen och gjorde sylt på bären, torkade svampen och lagade upp all maten. Vi har redan bytt alla lampor till LED och nu gör jag ALL mat och kaffe/the/citron vatten på järnspisen. Den är varm från morgon till kväll och i morse gjorde jag protein pannkakor. Så gott med sockerfri sylt till. Vill ni ha recept? bara kommentera nedan.

Idag har jag filmat samarbete med GLOSSYBOX och just nu redigerat materialet till mitt  instagram @charlottasmedium . Om du kikar in där så kan du vara med i tävlingen och vinna hemlig box från just GLOSSYBOX! Det du behöver göra för att vara med i tävlingen står på mitt instagram. Jag kommer även visa lite om tävlingen på min Youtube kanal när jag lägger upp nya vloggen.

Jag har haft GLOSSYBOX i flera månader och gillar det verkligen. Det är så härligt att få hem en box i brevlådan med skönhetsvård, hårvård, nagelvård/lack samt make up. Det livar verkligen upp. Dessutom kommer boxen runt den 14:e varje månad och det är då det är som bäst att få en boost.Jag betalar 125:-/månad och det är det värt.

Jag har dessutom även köpt MANBOX till mannen och sonen här hemma. Tack vare den förra manboxen så fick de nys om den uuuuunderbara Tommy Hilfiger parfymen IMPACT. Den är så god!

Hur gör ni med era elräkningar? Tar tacksamt emot tips. Vi är i funderingar med att sätta solpaneler på taket. Är det en bra ide?

Love, Love and Love

 

Charlotta

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.