Uncategorized

Nu är jag tillbaka!Det har hänt massor!

Nu har jag äntligen fixat så jag kan lägga in bilder på bloggen igen. Jag bytte telefon till en Iphone  12 pro max och då har jag ställt in så att bilderna är i mycket hög upplösning. på wordpress kan man då inte ladda upp bilderna i sin blogg utan måste omformatera dom till t.ex JPG eller .jpeg.  Men nu har jag löst det!

Vi har sommar i Småland och jag är ute i trädgården och planterar för fullt i krukor mm. Det är så fint. Mina gamla Mårbacka pelargoner som jag övervintrat har jag satt ut och de har växt så det knakar. Idag ska vi sätta ut det 5 åriga citronträdet.

Igår köpte vi de första svenska jordgubbarna och mumsade på. Guuuud vad somrigt och gott!

Dessutom har vi köpt en husbil som vi ska inreda om till en husbil för dagsutflykter i Sverige som vi tänkt göra. Där ska även hundarna sina sängar. Lilla Siberian Huskyn Natasja har ju växt och växt och är så stor och stark. Leonbergern Lyster är numer 62 kilo tung. Så de behöver mycket plats!

I mina senaste youtube videos så ger jag er mer info och har filmat mycket. Jag berättar även vilket smink jag använder just nu. Prenumerera och kommentera och tumma upp mina videos.

 

Vi ses!

 

Love, love and love ❤️ 💕 💗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *