Uncategorized

Mors dag med blomsterbud, Blekinge skärgård och hundar!

 

Vi firade mors dag i söndags med uuunderbart väder här i Småland. efter sedvanlig frukost på sängen så kom ett blomsterbud från vår älskade dotter Malin och hennes man Peter samt barnbarnet Leah. Det är så fint att bli firad. Vi behöver mors dag och fars dag samt barnens dag-julafton för att ge våra nära och kära uppmärksamhet. Visst kan man kalla det kommersiellt men det blir ju det man gör det till isåfall.

 

Vi åkte sedan ner till Blekinge skärgård där min man Janne har sin kära mamma Ulla. Där bjöds det på kycklinggryta och massor med gott till. Vädret var så fint där också så vi satt ute i solen och värmen. Jannes mamma och hennes man är fullvaccinerade nu så vi kände oss bättre till mods att träffas. Janne och jag har bara fått första sprutan med Pfizer och ska få andra nästa vecka. Det känns superbra! Vi är sååå glada över att få vaccin.

Natasja, vår Siberian Husky, tackade för leverpastejen hon fick!

På vägen hem stannade vi vid en obemannad bod där man kan köpa svenska jordgubbar så det gjorde vi. Jag hann även med ett race i på Börjes i Tingsryd, den underbara affären med allt på landet, där jag köpte Mårbacka pelargoner. Såå vackra.

Här ser ni planteringen jag gjorde på framsidan med Mårbacka pelargonen från Börjes.

På kvällen jobbade jag lite både med samarbeten som jag nu filmar för youtube och Instagram samt att jag hade en del bokade spirituella coach samtal som jag gjorde på kvällen på charlottasmedium.se.  Där jobbar jag som ett medium online samt spirituell coach .Det är ett fantastiskt jobb att få spåcoacha, ta andekontakt och hjälpa alla dessa klienter! Samt att vara influencer.

Detta blev kvällsmaten.

ha det gott alla därute och kavla upp!

Charlotta

Love, love and ❤️ 💕 💝

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *