Uncategorized

Lussekatter och elda i järnspisen är LYX!

Lucia firade vi med kaffe och lussekatter i vår matsal. Det var mycket snö denna dagen och därför så passade vi på att elda i järnspisen i Gamla Prästgården.

Vi renoverade köket för ca 4 år sedan och vår spiselkrans går i en vinkel och där har vi förstås järnspisen. Ska man tänka ekonomiskt så är ju faktiskt järnspisen den som definitivt är det bästa alternativet när elpriserna gått upp såhär mycket.

Det är egentligen så man måste tänka nu. Att se till att elda så att man både får värme, kan laga mat, värma vatten till skurhinken o.s.v. Så jobbet som man gjorde förr och kanske inte alltid gillade är numera LYX att bara ha möjligheten.

Så nu tänker jag att… vi är lite som i farmen. Tända järnspisen och koka kaffe på morgonen.

Jag kan även berätta att det är supermyyyyysigt! Katterna myser i värmen och jag tog fram den vackra järngrytan och gjorde en stor god gryta på grönsaker och bönor och kött. Sedan kokte jag ris till. Allt på järnspisen! Lilla kattungen Mimmi, som är en hittekatt unge satt i knät och spann och tittade nyfiket på brasan när jag öppnade luckan. Så gulligt.

Lilla kattungen Mimmi hittade vi döende ute i stallet. Hon är en sommarkattunge som ingen vill ha. Men jag gav henne medicin och avmaskning samt matade henne med pipett och det var ett sjå. Hon bet och morrade och var rädd. Men efter 2 dagar när hon var bättre såg hon mej som sin mamma. Och så fort jag tar upp henne så spinner hon och pussas. Så nu är hon helt tam och frisk! T.o.m barnbarnet får bära henne, då spinner hon högljutt.

Jag har även med henne i senaste vloggen på Youtube om ni vill se barnbarnet och Mimmi leka.

 

 

Jag älskar mitt jobb att jobba hemma med  samarbeten som influencer som innefattar bloggen här, vloggYouTube, skriva på Facebook, Instagram, min coachning, via telefon som medium onlinecharlottasmedium.se där jag har ett team som spå dej, ser spirituellt och medialt hur du ska gå framåt samt att vi har en schaman. Våga prova detta. Har du besökt en spådam, varit på seans,  gått på healing,  fått healing på distans, , distanshealing ringt en spådamonline på sk telefonmedium, testat djurkommunikation med ditt djur, via telefon pratat med ett medium mm? Vi är professionella mediumSveriges bästa medium och det är väldigt seriöst med hårt jobb bakom.

Love love and love❤️❤️❤️

Charlotta

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.