Uncategorized

Love Cook and Live!

Betalt samarbete med Italian Brands

 

Detta skulle kunna vara mitt kök! Som ni vet så bor jag i en gammal prästgård och har ett gammalt lantkök som vi renoverade för några år sedan. Där har vi en vinklad spiselkrans och min stora dröm är att kunna sätta in en spis från  Italian Brands där. ÅÅÅÅhhh vad snygga spisar!

 

Dessa spisar har så underbara detaljer och dessutom en fantastisk kvalitet. Det startade redan på 1960-talet och det var i en liten by utanför Venedig som de kom på att skapa en spis för alla som älskar att laga mat och allt runt omkring det. Och det syns verkligen på deras detaljer och supersnygga design. Tänk att ha ett kök med dessa spisar. Jag skulle tveklös välja Noblesse . Se nedan.

Noblesse har dubbla varmluftsugnar….oh my God! Vill bara sätta in den i köket direkt!

Dessutom har dom tänkt efter. Spisarna finns från 60 cm upp till 150cm. Tänk på hur många timmar man är i husets hjärta…köket! Självklart ska man ha en spis som uppfyller det som man önskar. Vi köper ju oftast bilar för mycket pengar och hur kommer det sig att man inte satsar på en riktig kvalitets spis? Precis så tänker vi.

Se fläkten nedan. Så supersnygg! Jag älskar ju guld, det vet ni alla som följer mig och dessa skulle verkligen passa mig.

Och varför inte våga ha lite färgtema som denna vackra spis nedan. Så klassiskt och fint.

Här nedan ser ni just Nordiskt ljus som vi gärna bygger våra kök i. Jag pratade med en snickare som bygger Myresjöhus och frågade honom vilka färger som är populärast att bygga kök i och han svarade tveklöst att vitt fortfarande är nummer 1. Det är ju ett säkert kort med vitt.Vårt lantkök är vitt och just i detta 1800-tals hus så passade det.

Kolla detaljerna igen. Egentligen så skulle jag kunna berätta massor om dessa spisar men bilderna talar verkligen sitt tydliga språk.

Denna spis nedan har ju borstat stål och guld. Så fint

Om ni är i spisbytartagen nu innan jul så varför inte välja en spis med denna kvalitet? Det skulle jag göra!

 

Love love and love❤️❤️❤️❤️❤️❤️💥

Charlotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *