företagare, kontorshotell Stockholm

Kreatörer, företagare och entreprenörer – här är lokalerna för ER!

I BETALT SAMARBETE MED HAGALUNDS KONTORSHOTELL

Se hit, ni som verkligen söker det perfekta läget i Stockholmsområdet, för här finns det fina kontor att hyra på Hagalunds Kontorshotell. Det är beläget så bra att det ligger mellan Karolinska och Solna Centrum . Med andra ord bara några minuter från Stockholm city. Dessutom ligger E4:an nära så ska du flyga eller resa i ut i Sverige så är det nära och lätt att med bil ta sig ut.

I dessa vackra och ljusa lokaler finner du kontor i varierande storlek. Detta för att det ska kännas helt rätt för dig och ditt företag. Kontorshotell Stockholm erbjuder dig en miljö där du kan interagera med flera andra företagare och på så sätt skapa nya kontakter och just flexibiliteten på hela kontorshotellet gör att du känner att vi anpassar oss efter dig och dina behov med ditt företag.

 

 

På Hagalunds Kontorshotell så ingår det väldigt mycket för dig som har ditt kontor där. T. ex om du vill skriva ut något så betalar du bara för kopiorna du skriver ut, städning och tömning av papperskorgar, ingår och internet med både trådlöst och med kabel mm ingår. Dessutom finns det konferenslokaler och fikarum samt matsal så du kan värma din mat och med all utrustning för det. Med andra ord så med vårt “All Inclusive koncept” så har du allt du behöver. Det finns även parkering att hyra förstås.

Och den stora frågan är ju…Vad kostar det att hyra kontorshotell hos Hagalunds Kontorshotell? Det är så bra priser som beror på hur stort du vill hyra. Ett rum på 7-9 m2 kostar endast 2500:-/månad att hyra. Vill du ha en större lokal som 20 – 62 m2 så kostar det ca 10 500:-/månad. och då kan du dessutom erbjuda gäster som kommer utbudet i Solna centrum som t. ex konferenser, möten  mm.

Jag kan verkligen rekommendera Hagalunds Kontorshotell där både små och stora företag huserar, ca 40 stycken, inom olika branscher som blir en stor intressant arbetsplats med många utbyten för ett starkt företagande!

 

Love, love and ❤️ 💕 💝

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *