Uncategorized

Känna sig säker och prickfri!

Betalt samarbete med Mjällbusters

Det viktigaste jag känner när jag som tjej ska bära snygga svarta kläder är att det inte är fullt med vita prickar på min krage. Efter denna kalla vinter och mössa på hela tiden så är det så lätt att få mjäll.

Det är superviktigt att hålla sin hårbotten lika fräsch som håret därför använder jag MJÄLLBUSTERS mjällschampo ! Dom håller vad dom lovar och är ett effektivt mjäll schampoo. Det är svensktillverkat och är så bra att jag egentligen skulle vilja använda det jämt eftersom håret och hårbotten mår perfekt.

Detta schampoo som MJÄLLBUSTERS tagit fram är speciellt framtaget för just vårt nordiska klimat vilket känns som om det är skräddarsytt för dej med mjäll. Och det är inget man ska gå och gömma sig för med att bara använda ljusa kläder. Mycket bättre är att känna sin frihet med att ha ett fungerande schampoo som Mjälllbusters tagit fram. Både din självkänsla och att känna sig fräsch får sig ett lyft.

Du behöver tvätta håret ca 2-3 ggr per vecka och tänka på att styling produkterna du använder inte innehåller för mycket alkohol. Dessutom är det ju bra att lufta håret och inte ha mössa. men visst, som denna vintern när det är -15 ute så är ju mössa ett måste. Då är det ju extra tur att Mjällbusters finns. För du får resultat som du vill ha, dvs att vara mjällfri.

Jag har märkt att det är många killar som skäms för mjäll och vågar inte prata om vad man ska göra åt det. Därför brukar jag på ett fint sätt säga att det finns ett super schampoo för just ditt hår och hårbotten till killen. Då när jag sett flingorna på kläderna. Men det är inget att skämmas för.

Mjällbusters har jobbat hårt för att ta fram detta professionella schampoo så att vi ska känna att det faktiskt finns något som fungerar! Tusen tack fina Mjällbusters att ni jobbat fram en sådan här fin och professionell produkt!

 

LOVE, LOVE and LOVE

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *