christmas, familjen, gamla prästgården, influencer, jul, Uncategorized

Julbestyr i Prästgården!

Det är full aktivitet här i gamla Prästgården. Vi har julpyntat, klätt granen och i helgen så ska jag baka GI lusse kaka på mandelmjöl, sojamjöl ägg mm. Allt för att hålla sockernivån bra i kroppen. Nu har vi käkar bra mat och helt utan socker sedan augusti. Det finns ju inget som heter sockerdippar i vårt liv just nu! Det som blir en utmaning i år är både svårigheterna med att inte kunna ha den stora julfesten på julafton som vi alltid brukar ha. Då andas hela gamla prästgården sekelskiftesromantik och vår gård ( och våra andar på gården ) äääälskar ju helger, firande och fester!

Vår jul är en riktig Fanny – och – Alexander jul med bara vackra gamla saker framme och antika glas, bestick och serviser.  Nu har jag planterat vita vackra hyacinter och satt ut i alla fina gamla julkrukor mm. Men i år så är det bara vi som får se dom. Vi kan ju inte bjuda hem släkten….de bor långt härifrån och en del är över 85 år. Denna jul blir annorlunda. Vi har ju även vårt älskade barnbarn som blir svårt att träffa.

Det vi får rikta in oss på nu är våra födelsedagar i mars. Både dottern Malin fyller och barnbarnet Leah samt jag. Vi får hoppas att i varje fall de i riskgrupperna är vaccinerade då. Hur ska ni göra? Ska ni vaccinera er?

Min man och jag är i riskgruppen så vi måste. Vi tog svininfluensan och har redan vaccinerat oss mot pneumokocker.

Har man underliggande sjukdomar vågar man inte chansa.

 

Love, love and a lot of LOVE❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Charlotta

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *