andra sidan, blond, influencer, Instagram, kvinna, make up, Okategoriserade, skönhet, smink, tarot

Jag spelar bara ETT instrument för er…MIN KROPP

 

Det är en lyx att få jobba med lyx! Att få prova och testa smink, kläder och produkter  som influencer.

Men man ska komma ihåg att bakom varje bild ligger planering, inköp, hämta varor , sminka sej, klä om , fixa håret , fixa naglar mm. Och dessutom måste du ha utrustning, kamera, ljus och bra locations.


Sedan ska du orka filma, ta om, klippa, redigera, göra texter, thumbnails mm.
Efter det ska allt material ut på Instagram , Youtubekanalen och Facebook samt blogg. Då har du dessutom kontaktat din manager ett antal ggr om allt som gäller just detta samarbete. Så om man räknar ut tiden och allt runtom så är det ett stort jobb bakom varje film och blogg , Instagram.

Man vaknar ju upp till en underbar dag med kaffe och fröknäckebröd och laddar för sin dag. Och det är just såhär jag vill jobba. Att vara oerhört kreativ med film och bilder. Det är ju så att jag har gått medialinjen inom foto , film och text. Sedan operautbildning/ musiker/ songwriter. Efter det blev det mediumutbilning efter sett andar och sett vad som ska hända hela mitt liv.


Just denna känslighet och den musikaliska och kreativa sidan gör att jag vet att jag egentligen bara spelar ett instrument…., min kropp!

Ta för er…. jag är eran. Jag känner en ära att få jobba med min kropp både inuti och utanpå för att  leverera och att GE!

 

LOVE , LOVE and LOVE ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️💋💋💋💄💄💄

Charlotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *