Uncategorized

Hösten är här!

ÅÅÅÅÅÅhhhh vad jag älskar att duka, fixa och trixa för kalas och fest! Min pappa var marknadschef för ett multibolag och ordnade stora fester för kunder och anställda. Och inte sällan så uppträdde jag med sång. Första gången var jag 3 år!

Jag har stora fina servicer till olika årstider bl. a Wexiö Guld, Bengali, Royal Albert, Fyrklövern servicer. Det är arvegods och en del inköpta på auktion.

Det är många här som också vet att jag fullkomligt älskar allt med smink, kläder, smycken och ja…allt. Och det kanske är en arbetsskada från teater-opera-musical tiden? Vad tror ni?

Innan höstfesten så var vi ute på Gamla Prästgårdens baksida vid stallet och hagen och plockade äpplen. Så fruktansvärt goda och krispiga. Jag bakade äppelpaj på dessa till festen. Och hundarna sprang runt i hagen så mycket att de blev helt slut!

Här är lite från dukningen ovan. Ljuskedja från SHEIN.Vi hade så mysigt . Det var mannen Janne, sonen Adam, Dottern Malin med sin man Peter och prinsessan Leah. Vi åt köttfärssås och spagetti som jag gjorde med kycklingfärs, tomat, paprika, kantareller,, linser och lite bacon. Till det sallad och bönspagetti. GI förståss. Men äppelkakan var inte GI denna gången…❤️

Vi pysslade, lyssnade på Jhonny Cash, Rascal Flatt och Volbeat!

Höstliga hälsningar från Lönndahl i Lönndahlen med Lönnlöv på bordet!

 

Love, love and Love! ❤️  ❤️ 💕

Charlotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *