Uncategorized

Höst utflykt till Blekinge skärgård!

 

Åhh vilken härlig dag!

Vi körde till Blekinge skärgård för en utflykt och 85 – års kalas! På vägen stannade vi på Börjes i Tingsryd för att inhandla räkmackor och lax mackor samt present och massor med röda rosor till Jannes mamma som fyllde 85 år. Vet ni att två räkmackor som är riktigt stora kostar 76:-! Det är ju ett otroligt pris. Även lax mackorna. Ja, det är så värt att köpa dessa hos dom. Även korvmojjen på baksidan av Börjes har massor med gott käk för ingenting.

När jag stod i kassan så kom Rungegård ( en av ägarna)fram och hälsade och berättade att han minsann kom ihåg mej. -Är det inte du som är sierska i Lönashult? -Jo, svarade jag,

-Du köpte en häst av mej, sa han . Och helt riktigt. Det har jag gjort. Dom är så trevliga och hälsar när man är där.

Ovan ser ni berömda räkmackan!

 

Sedan blev det kaffe och tårta och sång till jubilaren!

På vägen hem stannade vi och köpte honung i en liten bod. Superfin honung! Och man swishar betalningen till dom .

Och givetvis stannade vi till i Röaby bärodling (köper alltid superfina jordgubbar där) och vi köpte pumpor för 50:-/st och 1 liter hallon för 40:-. Och man swishar till ägarna. Det är helt obenannat och så ärligt och fint. Tänk att dessa bodar som finns längs med vägen är så härliga. Och att man litar på varann.

Här är min älskade man Janne som fick bära pumpor!

Hoppas ni alla har haft en fin helg. Och åk ut på helgerna och titta efter loppisar och bodar som är öppna. Det är så mysigt.

 

Love, love and love

Charlotta

Instagram: Följ mej gärna.  @charlottasmedium

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *