afternoontea, böcker, nextory, Uncategorized

Har ni ro i Pandemikriget? Jag har hittat ett sätt att stå ut! NEXTORY!!!

I SAMARBETE MED NEXTORY

Hela denna pandemi är ju så otroligt jobbig för alla. Det är ju en välsignelse att kunna jobba som jag via telefon, dator och sociala medier. Min man och jag såg på en serie om andra världskriget och vi sa det att vi lever ju precis sådär. Inlåsta, ser inte Covid19 anfallen ute, kan inte umgås med släkt och vänner. Det ÄR SOM ATT VARA I ETT PÅGÅENDE KRIG!

 

Jag hade hoppas på att Sverige skulle bli lite tuffare när vi blir anfallna av detta Covid19 osynliga kulspruteregn. Kunde vi inte få känna oss trygga av moder SVEA. Näe, istället så anses vi mjäkiga och konstiga för att vi tar för sena beslut grundat på Sveriges demokrati! Det är jättekonstigt tycker jag. Vi är ju under anfall och Sveriges regering och FHM (jo, jag tänker skriva deras förkortning såhär…) ger oss ingen trygghet.

Därför måste man nu göra sig trygg själv och då går jag i ide och filmar, fotar, skriver, talar i telefon mm. Men på fritiden så är det ju väldigt begränsat. Men då har jag hittat NEXTORY! Har ni provat det? Gör det. Det är så mysigt att lyssna på en spännande bok medans man gör julmat och bakar. Till och med min man som aldrig ens läser böcker tycker att det är jättemysigt när vi lyssnar på just nu Camilla Läckbergs “En bur av guld” . Jag märker dessutom att katterna och hundarna blir lugna av det trevliga pratet som det blir av uppläsaren, i detta fall Jonas Malmsjö. Så super duktig skådis och uppläsare.

 

Nu till jul är det ju perfekt med NEXTORY! Som en extra julklapp så kan jag ge er 14 dagar gratis om ni använder min länk nedan! Sedan kostar det bara 139:-/ månad för maaasssor med böcker! Både fakta, poesi, romaner, kriminalromaner , julsagor mm. Listan kan göras hur lång som helst. Jag kan verkligen rekommendera NEXTORY då vi nu kan på ett nytt sätt lyssna på böcker och hinna med mycket under tiden.

 

Här kommer länken: NEXTORY

Klicka på ordet Nextory så kommer du rätt! Kör igång med något nytt, våga prova. Vi ångrar oss absolut inte!

Love, Love and Love❤️❤️❤️

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.