Uncategorized

God Juli – klappar!

Betalt samarbete med PARNASS

Nu är det juli igen! Är ni också sådana att ni börjar att tänka på julen i Juli? Jag är absolut en sådan människa. Det gäller att vara ute i god tid med julklappar  för företag och dessutom till anställda när man har egen firma. Du som entreprenör med flera anställda tänk på att de bästa julklapparna tar oftast slut när du kommer på att skicka en gåva till dom som jobbar för dej. På Parnass presentreklam har de hållit på med presentreklam och  för julklappar företag sedan 1954 och de har absolut de finaste klapparna av kvalitet. Dom ser till att du får det levererat i tid och de har en bästa pris garanti för sina produkter. Så enkelt att beställa nu så har du det klart för julen.

Dom har ju även ett fint paket för att välkomna din personal tillbaka från semestern. Det är ju en fantastiskt fin gest att ge dina anställda en överraskning när de är tillbaka. Jag kom ihåg när min pappa jobbade som marknadschef att han alltid såg till att både kunder och anställda fick gåvor och det skapade alltid en bra stämning. Vem vill inte ha en gåva.?

Dessutom informerar Parnass presentreklam om hur mycket du får ge för att skattemyndigheten ska godkänna detta. Parnass presentreklam har även gåvokort och ett som ligger mig varmt om hjärtat är just för Hjärt -och Lungfonden. På så vis så gör man flera goda ting med att ge bort ett gåvokort som då gynnar flera.

Vem minns inte en sådan här rolig penna på disken med logga? Nu i innefärgen pastell!

Det finns gåvor från 30:- och uppåt och det är av mycket fin kvalitet dessutom. Och varför inte beställa fin presentreklam till era kunder för att påminna om att ni finns. det gamla uttrycket “-syns du inte så finns du inte ” är ju faktiskt helt rätt. Dina kunder minns dej på ett positivt sätt med presentreklam och dessutom ser Parnass till att gåvorna är användbara kvalitetsprodukter. Alltså inget som man glömmer bort i någon låda. Det är superviktigt!

Vem kan vara utan denna lilla sak – kundvagns tian! Nu med reklam på förstås för ditt företag!

Julkorgen – alltid en klassiker!

God juli

Love, love and love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *