Uncategorized

Friheten att kunna ta sig framåt

Betalt samarbete med TRAFIKO

 

Drömmer du ibland om att kunna ta dig dit du vill. Att kunna ta din egen bil för att kunna shoppa, hälsa på föräldrar och kompisar mm. Samtidigt har ju pandemin gjort att det kanske väljs bort att ta körkort . Det är med oro som du sätter dej i ett klassrum fullt med folk. Men den tiden kan du förkorta med Trafiko!

Jag tog mitt körkort som privatist. Det hette det då. Jag gick två lektioner , en körlektion och en teorilektion. Sedan körde jag och pluggade som en galning jag är i att plugga. Jag älskar att lära mig nytt i min takt och det går fort! Efter ett tag så körde jag upp och fick det älskade körkortet.

Och hade jag haft denna chans med Trafiko så hade jag definitivt tagit denna kurs.

Jag drömmer om denna bilen ovan och tänker att någon gång så kommer det hända. Man ska ju allra helst kunna drömma sig bort lite.

Att ta körkort via Trafiko hade absolut varit mitt förstahandsval om jag skulle ta körkort idag. Där får du allt via webben eller telefonen och kan på så sätt plugga in allt. Dessutom har de handledarkurser och du kan se till att den som ska övningsköra med dig går handledarkursen på TRAFIKO. För man måste ha handledartillstånd för att övningsköra med någon. Då måste du och din handledare gå denna kurs. Det är ju väldigt bra.

 

Glöm inte ta ditt körtkortfoto.   Med Trafiko så får du kännedom om fordonet och all teori innan du börjar på trafikskola. För med Trafiko så kan du lära dig mycket som sparar tid för dej och pengar för den delen när det väl gäller . Deras digitala del är ju just att kunna få in alla moment så du känner dig säker på vad som kommer. Man kan även boka halkbana så att du gör allt i rätt ordning.

 

Det du behöver göra för att få ditt körkort kommer du lära dig på Trafiko,  och så enkelt via dator eller mobilen. Då kan de hela tiden plugga på för att få friheten med körkort och egen bil, och plugga vart du vill .

Love , Love and love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *