Uncategorized

Födelsedag med IDA WARG !

 

Innehåller betalt samarbete med IDA WARG Beauty

Min födelsedag började väldigt bra med ett stort blomster bud med en otroligt vacker orkidé med massor med små blommor! Så underbart! Sedan kom min man Janne med frukost på sängen och vi bara satt och myste i sovrummet med den otroligt vackra utsikten över byn från Prästgården.

Efter det fick jag ett stort bud från IDA Warg beauty med produkter som om hon faktiskt känner mej. Allt passade i både hudton och repair till mitt hår. Så fina produkter som jag kan göra selt tanning med.

gå in och handla på hennes butik och få hela 15% rabatt med min rabattkod

CHARLOTTAS15

Då kan du BUSa (Brun  Utan Sol) dig utan solens farliga strålar och komma ut i naturen med en fräsch brun ton. Eller varför inte BUSa dig innan daten mm?

 

Sedan åkte vi till City och fikade och gjorde några ärenden. Nu gör man ju allt mycket Corona säkert. På vägen hem så stannade vi på Vrankunge Handelsträdgård och köpte de första penséerna . Alltså…solen sken och våren har verkligen kommit.

 

På bilden ovan ser ni mej sminkad med först IDA WARGS tanning drops och sedan smink från olika märken som Chanel, Nyx, Revolution, Maybelline och Makeup Mekka.

 

Just sitter jag och redigerar en YouTube video, en #vlogg, där du kan se mig använda produkterna och jag berättar även lite om livet på Landet.

Dessutom handlar jag vårens första pense´er mitt ute på vischan på en helt obemannad affär i Vrankunge!

 

 

Här är my grumpy cat, Musse , som varje gång jag filmar ska titta på vad jag gör. Han tycker vi människor är konstiga. Han sover på mej på mitt bröst (som en enormt stor pälsmössa från Ryssland!) och då sa han en kväll: – Matte, varför har inte du päls? Du har bara en stor trampdyna på  hela kroppen (skinnet alltså…) Hahaha! Katter har en enorm humor! Från djurkommunikatören och medium Charlotta  .

Ni vet väl om att jag spår i tarotkort via telefon? Kolla min hemsida : charlottasmedium.se

 

Love, love and love ❤️ 💕 💗 💖 💘 🥰 🧡 💓 💔 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *