Uncategorized

En dag i Juni…

Vackra underbara Juni med all grönska. Nu gäller det att njuta av varje sekund. Vi hade turen att ha sol och fint när vi firade morsdag hos Familjen Magnusson ( dotter m familj)i Torestorp, Västra Götaland. Det som är lite roligt i sammanhanget är att dom bor bara 4  mil från Ge-Kås i Ullared och ibland passar vi på att åka dit först innan vi ska hälsa på dottern med familj.

Vi har kommit på att vissa dagar är det mindre folk i varuhuset. Vi har lyckats pricka in några datum som är perfekta som morsdag, skolavslutning datum, midsommarafton, Lucia mm. nu är detta ett shoppinghack utan dess like för på Ge-Kås är det ju alltid mycket folk men det är iallafall mindre dessa datum. Man kan också åka den 14:e eller 15:e då inga barnbidrag eller pensioner betalats ut och folk håller i pengarna.

Vi sparar lite varje månad för att kunna köpa något vi behöver….eller inte behöver (?) då vi åker. Jag hittade nagellack och ampelväxter samt pelargoner, Mårbacka för 29:90! Växter är alltid billigt på Ge-Kås.

Sedan åkte vi och grillade hos Magnussons och myste i grönskan och solen. Malin, vår dotter, väntar tvillingar så hennes mage växer för varje gång vi träffas. Lilla barnbarnet Leah är det full rulle på och nu kan hon cykla själv, något hon visade mormor och morfar förstås!

 

Love Love and Love❤️❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.