Uncategorized

Dejting och lukt!

I veckan så var det underbara alla hjärtans dag och det firade vi här hemma. Min man Janne hämtade hämtmat och jag fick en underbar bukett med blommor och ett rosa hjärta. Så gulligt. Jag har turen att ha en underbar man och mycket kärlek i mitt liv. Vi har iår varit tillsammans i 41 år! Så underbart.

 

Det är verkligen så att det är inte självklart därute. Alla vill ha kärlek och en partner (dom flesta iaf) och det är svårt i dejtingdjungeln.  Jag jobbar ju som medial coach och parterapeut och vet at det är inte lätt. De som dejtar har ju upplevt stora besvikelser bakåt och det är svårt att få det att klaffa.

Jag läste att luktsinnet är ett av det största sinnet som reagerar när du möter någon. Det är inte så att det är deo doft eller parfym doft utan vad personen doftar. Och det är inte något vi uppfattar som en doft utan vi går helt enkelt igång på personens hemliga dofter. Så intressant.

Jag tror därför att det är suuuperviktigt att träffa sin dejt på en kaffe eller promenad om man bara inte är ute efter en brevvän. Nu förtiden är det mycket chattande innan dejt och det kan vara bra men inte i för lång tid. Våga träffas och försök känna och se om du känner fjärilar i magen (det gör jag varje dag jag ser min man). Doften når dina inre känslo -centrum i hjärnan och du vet om han eller hon eller hen känns rätt.

Kom ihåg…Alla dagar är hjärtans dag! Om du dejtar, har kärlek eller har familj och vänner, ge så mycket du kan.

Love, love and Love ❤️❤️❤️❤️💋💥😍

Charlotta

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.