Uncategorized

BORTVALD FÖR MINA BILRINGAR…kommentarerna haglar… för fet för influencerjobb?

Kalla mej Charlotta Fläskberg Lönndahl, Influencer som inte har något …

Hur många gånger har jag inte stått framför spegeln och känt mig ful. Denna kropp vill inte samma som jag. Att ha platt mage är inte något jag haft mycket. Min mage har ju fött två barn och kejsarsnittet precis över snårkanten syns inte men däremot så är magen opererad två gg. Det innebär att allt under huden har det sytts i och dragits i, tänjt ut sig mm.

Jag gick ner 54 kg  1989 efter jag fött sista barnet. Sedan gick jag upp och ner igen 50 kg. Nu ligger jag på en rättså bra vikt förutom MAGEN! Det är som om magen själv. bestämmer…hihi. Näe jag vet att det är för mycket in än  vad jag gör av med.

Men huuuuuur länge ska man stå ut. Jag vill vara bekväm med min mage ,stor som liten. Just nu medelstor men ändå för mycket ju. Till sommaren hade jag köpt snygga bikini men eftersom jag inte är bekväm så blev det linne över. Min man Janne älskar min mage och tycker den är sexig och vacker.  Varför tar man inte in det.? Vad är det för fel på mej?

Som influencer så blir man mer bortvald när man är plussize. Det är tråkigt men sant. Ska företagen ha en modell så tar dom samma plus size modell om och om igen.

 

Jag ger inte upp!

Jag jobbar med mej själv!

 

Love love and love

 

Professionellt mediumonline och spådam samt coach och parterapeut och influencer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *