Uncategorized

Är jag beroende?….

Mitt ansikte är min målarduk! Jag älskar att sminka mej och göra hudvårdsrutiner. När jag ser ett snyggt nagellack eller snyggt läppstift så blir jag sååå glad. Det är mitt godis, mitt beroende! men jag äter nu sedan augusti inget socker eller kolhydrater för att kroppen ska må bra, jag dricker ingen alkohol sedan 26 år tillbaka , jag röker inte och jag knarkar ( förstås) inte. Då om man gör så så har man råd med lite finare smink och hudvårdsprylar.

Förresten vi går inte på bio, vi går inte på teater utan det vi gör är ju just hemma saker och att vara i naturen.

Så då kan man unna sej lite lyx.

Jag har nyss redigerat en video till min Youtubekanal där det tittas otroligt mycket på mina videos! Vad glad jag är och stolt . Men vi kan bli ännu fler så sprid gärna min Youtubekanal till era vänner så de kan prenumerera, gilla och kommentera. det är så otroligt roligt att få integrera med er tittare. Även på Instagram har det exploderat! Jag har nu 23,1 K något jag absolut inte kunnat drömma om. Även där behöver jag er. Följ mej och gilla och kommentera så kan jag fortsätta jobba på.

Youtube: tryck på Youtubekanalen där det står med lila text ovan så kommer du till min kanal

Instagram: @charlottasmedium              skriv in detta på instagrams sökfält.

 

 

I dagarna har vi packat ner julen och hunnit nästan färdigt. Vi resonerar så att om vi packar ner julen efter nyår så kommer våren fortare…hihi…

Och äntligen har vi lite snö! Leonbergern Lyster och Siberian Huskyn Natasja Bandita leker och busar i snön så de är heeeelt slut.Nu sover dom på puffiga dynor i hallen för där har de koll på mej som är i kontoret och koll på Janne som är i TV-rummet.

I TV-rummet har vi ändrat om lite och nästa steg är att ändra om på kontoret. Nya fina gardiner har inköpts på mellandagsrean på JOTEX och nya gardinstänger köpte jag i somras. Dessutom ska vi ta bort massagestolen och ha en lite fika hörna där istället. Vi har ju sedan våra två skrivbord, mitt smink och en divan och en rokokosoffa i skinn härinne. Nu ska det minsann fräschas upp lite så vi får lite nystart på 2021!

Vi har bestämt att detta året 2021 ska bli mycket bättre. Både hemma med inredning och för oss själva. Vi är ju nu helt sockerfria båda två och våra kroppar är i toppform för det. Och jag hoppas på att få vaccin så vi kan träffa barnbarn och

LOVE, LOVE and LOVE ❤️ 💕 💗

1 reaktion på ”Är jag beroende?….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.