Uncategorized

2022 och nya möjligheter!

Julen har varit helt fantastisk och härlig på alla vis. Jag som älskar att ha folk här på högtider och fester har visserligen mindre folk på besök men ändå festligt. Ett motto av alla som jag bär med mig är att även om det sitter en i publiken än miljoner så ska man göra allt – ge allt! Så nu blev vi i alla fall 6 stycken här. Vi har ju vaccinerat oss 3 ggr nu mot covid-19 och tagit även lunginflamations spruta och influensa vaccin. Då innebär det att man eliminerat bort så mycket man kan.

Vi samlades till dukat bord av servisen Gammeldags jul från Fyrklövern och vi hade traditionellt julbord. Och det är verkligen barnens högtid hos oss alltid. Lilla barnbarnet Leah var i centrum och hon väntade tålmodigt på tomten. Sedan kom tomten och det iklädd i Fendi solglasögon ! Tomten har verkligen blivit modemedveten…

Nyårsafton tog min man och jag det lugnt med. Våra vuxna barn festade ihop och Janne och jag gjorde frörost toast med sallad och kräftstjärtar med majonäs och alkoholfri lättöl till. Härute på landet i Torsås By skjuter dom inga mängder med raketer men jag måste säga att vi har aldrig haft skotträdda hundar. Och då ska ni veta att vi har haft måånga hundar här, både till avel och tillfälliga omplaceringshundar mm. Vi har världens bästa knep för det. Vill ni veta mer om det…kommentera nedan.

Jag har vloggat och Instagrammat hela veckorna och lagt upp på youtube nya vlogg mm. Så nu håller jag på med vloggen som ska upp i veckan. det är så roligt att hålla på med detta.

2022 har jag bestämt mig för att det ska vara året då jag vloggar mycket och startar nya projekt. Framtidsplanerna är i full gång och jag har några mål jag satt upp. det är att utöka Charlottas medium, starta podd, vlogga mer, blogga mer och rensa bland prylarna i huset. Det jag kör med är…Do I Want Or Need? Så vettiga ord.

Samtidigt är jag dubbel med att jag älskar att prova nytt smink, inreda, kläder,gå på loppis, göra fynd på rea you name it! Så man får väl ändå säga att jag ska bli bättre på att byta ut också!

 

Love love and love

Charlotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.